logo

de winkel de winkel de collectie de sieraden de etalages de verhalen

              

De Winkel
Mooie etalages, een bijzonder interieur, een eigenzinnige collectie én twee onafscheidelijke zussen aan ‘t roer: dat is Heerenleed Damesmode in een notendop. Wij doen ons werk al ruim 28 jaar met hart en ziel en hopen dat je deze bevlogenheid ervaart bij een bezoek aan onze winkel. Je kunt bij ons terecht voor kleding van goede kwaliteit én voor persoonlijk advies, als je dat tenminste wilt, want rustig zelf rondstruinen kan natuurlijk ook. Wij willen graag dat je wensen zo goed mogelijk vervuld worden.
Wat is er fijner dan ‘n kledingstuk te vinden dat uitdrukt wie je bent en waar je blij van wordt als je in de spiegel kijkt?!

De Collectie
Heerenleed heeft bijzondere merken die je niet snel terugvindt bij andere winkels in Leiden. Wij houden van net een tikje anders, van vrouwelijk met een stoere twist en vooral van zachte, comfortabele materialen van goede kwaliteit. Naast een uitgebreide casual collectie kun je bij ons ook terecht voor feestelijke kleding.
Moeder, zus of vriendin van de bruid, een afstudeerborrel of zomaar eens zin om jezelf te verwennen met ‘n prachtige feestjurk? Grote kans dat ‘t lukt bij Heerenleed en wij hebben er ook meteen de passende sieraden bij.

De Doelgroep
Van maat 34 tot en met 44, van begin twintig tot ver in de negentig...........
Als je houdt van kwaliteit, comfort en een originele outfit, ben je bij ons aan ‘t goede adres.

Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust langs om eens bij ons rond te kijken.

Astrid en Wilma